Especialitats

Estudi de la marxa

La nostra especialització i un dels serveis més destacats del nostre centre és la realització de baropodometria electrònica, comunament coneguda com anàlisi de la marxa.

"L'Estudi de la Marxa, consisteix en un registre informatitzat de les pressions plantars, tant en dinàmica com a estàtica, mitjançant sensors i la transmissió per radiofreqüència. Amb aquest mètode podem prendre imatges de l'empremta i detectar la pressió que cada punt de la planta del peu està exercint sobre la plataforma de presiones.Toda aquesta informació es transmet a l'ordinador, on es genera una imatge de tal com dóna suport seu peu. Vam detectar qualsevol tipus d'anomalia que pugui existir en la forma de donar suport el peu, les alteracions mecàniques i posturals, i que es poden traduir en deformitat i / o dolor del peu."

Quins problemes es poden donar a conseqüència d'una mala marxa?

Les conseqüències d'una biomecànica alterada de la marxa són moltes i molt variades ja que no només repercuteix en el peu sinó també als malucs, genolls i en la columna vertebral .Podem no obstant això enumerar algunes com:

  • · Durícies, ulls de poll, metatarsàlgies, galindons, fascitis plantars, talàlgies o esperó calcani.
  • · Esquinços de repetició del lligament lateral extern del turmell.
  • · Lumbàlgies que amb el temps es converteixen en dorsàlgies i cervicàlgies.
  • · Dolor inguinal o pubàlgia.
  • · Problemes meniscals, i condropaties rotulianes

L'Estudi de la Marxa, pot sol·licitar-la, qualsevol persona, adulta o infant sense problema. Consulteu-nos, concerti hora, estarem encantats en atendre-li. Per a nosaltres el més important són les persones, per això oferim una acurada i particular atenció en cada cas.

Més informació
Estudi de la marxa
Estudi de la marxa

Centre Podològic Barcelona - Avís legal

La nostra web PodologiaBarcelona.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis.
Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació | Acceptar