Tractaments

Peu valg

És la lateralització del peu cap a dins donant com a resultat una disminució de la volta plantar. Pando la imatge d'un peu pla quan aquest aquesta recolzat a terra.

En els nens és normal fins als 3 anys, a causa de les coixinets adiposes que proteguen tota l'estructura del peu. S'ha d'avaluar en cada nen la necesiadad o no de realitzar plantilles per peu valg.

S'ha d'avaluar en cada nen la necessitat o no de realitzar plantilles per peu valg.

En adolescents i adults el peu valg pot provocar símptomes diversos, cansament, esguices repetits, galindons i dolor als genolls malucs i zona lumbar, ja que en descendir la boveda del peu s'alteren també els eixos articulars i biomecànics del genoll i el maluc, i fins i tot la zona lumbar, provocant dolor i alteracions funcionals.

És important per tant fer una plantilla adequada per a cada persona mitjançant una valoració biomecanica prèvia i un estudi individualitzat de cada peu.

Més informació
Peu valg

Centre Podològic Barcelona - Avís legal

La nostra web PodologiaBarcelona.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis.
Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació | Acceptar