Especialitats

Reconstrucció estètica de l'ungla

Com és la reconstrucció de les ungles del peu?

És una solució per tractar les afeccions estètiques de les ungles atrofiades per traumatismes o fongs en les ungles dels peus utilitzant ungles de gel amb clotrimazol per evitar l'aparició de micosis.

  • · Abans de començar amb el tractament es realitzat un fresat i neteja de tota la zona afectada.
  • · Un cop tinguem el camp de treball preparat es realitza la preparació del producte sobre la superfície de la ungla.
  • · Un cop aquest preparat es realitza de nou un fresat per donar forma a la nova ungla.

Quant dura l'ungla de resina posada?

Depèn molt del creixement de l'ungla natural que queda a sota, però si podem establir que el temps per a realitzar els canvis i tornar a posar una ungla nova sol oscil·lar entre les 4 i 6 setmanes. Durant tot aquest temps el pacient podrà realitzar una vida completament normal platja, piscina, esport...


¿Només puc fer-me la reconstrucció d'ungla a l'estiu?

Per a res, de fet amb molts pacients seguim el tractament durant l'hivern perquè hem observat que un cop retirem l'ungla aquesta ha crescut amb una aspecte molt més sa.

Per tant, no només soluciona problemes estètics, sinó que en molts casos, manté la zona hermètica i lliure de cops, el que comporta un creixement molt més natural i sa de l'ungla antiga.

Més informació
Reconstrucció estètica de l'ungla

Centre Podològic Barcelona - Avís legal

La nostra web PodologiaBarcelona.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis.
Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació | Acceptar