Especialitats

Podologia infantil

És fonamental que els nens a partir dels quatre anys d'edat es facin revisions periòdiques en el podòleg ja que una correcta estructura òssia i morfològica del peu i una correcta Biomecànica asseguraran, en el futur, un bon desenvolupament de les tres articulacions de les cames (malucs, genolls i turmells) i una adequada posturologia del nen.

Els més petits són vulnerables a patir certes patologies en la seva etapa de creixement que en el nostre centre prestem una especial atenció a la fase de desenvolupament infantil.

No hem d'oblidar que el nen està en una fase de creixement i formació, i per tant, les alteracions que pugui presentar es poden consolidar en aquesta fase per fer-se permanents en l'etapa adulta. Per això una alteració del suport plantar també afectarà la col·locació del genoll i maluc ocasionant alteracions posturals permanents que es manifestaran quan sigui adult.

Una de les patologies més freqüents en l'edat infantil és la hiperlaxitud lligamentosa, que provoquen un peu valgo.Son nens maldestres que no els agrada fer va exercir i per això moltes vegades pateixen de sobrepès.

Un correcte diagnòstic i tractament de les alteracions estructurals i / o funcionals en peus i cames dels nens (peus plans o buits, peus valgs o vars, gen valc, etc.) és bàsic per permetre que el nen es desenvolupi i creixi correctament.

Més informació
Podologia infantil

Centre Podològic Barcelona - Avís legal

La nostra web PodologiaBarcelona.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis.
Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació | Acceptar