Especialitats

Podologia geriàtrica

Malgrat la seva freqüència i les repercussions que poden tenir sobre la qualitat de vida, les afeccions podològiques solen no ser tingudes en compte per a la gent gran. El peu de l'ancià és la diana de nombroses afeccions dominades pels trastorns estàtics i biomecànics, els trastorns tròfics i les afeccions cutànies i unguials. Però a tot això també se sumen, a la gent gran, les repercussions de malalties regionals com són les lesions reumàtiques, vasculars, neurològiques, cutànies, etc. La gent gran requereixen una valoració periòdica i cures podològiques contínues degut també a les complicacions relacionades amb els trastorns crònics propis de l'edat, com ara artritis, diabetis i trastorns vasculars.

Una persona d'edat avançada pot tenir molts problemes si la cura dels seus peus no és l'adequat. Solen tenir dificultat per tallar-se les ungles dels peus al no tenir suficient flexibilitat o les eines necessàries. Això és un inconvenient perquè poden produir-se petites ferides que s'infecten i donen lloc aproblemes grans.

Aconsellem les cures periòdics realitzats pel podòleg, ja que el pas del temps i els problemes no corregits fan que els peus de la gent gran requereixin una adequada atenció per mantenir una bona mobilitat.

Moltes vegades es pensa que les plantilles personalitzades estan indicades per a nens i esportistes.

El desgast de les estructures que formen el peu fa al col·lectiu de persones majors un dels que més es pot beneficiar d'realitzar un estudi de la marxa i una plantilla personalitzada.

Més informació
Podologia geriàtrica

Centre Podològic Barcelona - Avís legal

La nostra web PodologiaBarcelona.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis.
Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació | Acceptar