Especialitats

Plantilles personalitzades

Les plantilles serveixen per millorar la funcionalitat d'aquells peus que presenten algun defecte en la seva estructura, com són els peus plans, buits, valgs, equí, esperons, hallux valgus (galindons), neuroma de morton i en general tot tipus de deformitat que ho necessiti.

Sempre vam realitzar un estudi individualitzat de cada peu: estudi de la marxa, anomalies estructurals (hallux valgus, peu buit peu valg ...); així com de l'activitat del nostre pacient, la seva edat i les seves circumstàncies socials per determinar els millors materials per a cada persona.

Les nostres plantilles són totalment personalitzades i adaptades a cada patologia, edat i activitat; ja que no necessita el mateix suport, un nen en edat de creixement que un corredor de maratons.

Més informació
Plantilles personalitzades

Centre Podològic Barcelona - Avís legal

La nostra web PodologiaBarcelona.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis.
Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació | Acceptar